Alucopal
Cape Cod
Cembrit
Dekoriet
DumoWood
Dutchplank
Elements Vulcan
Eurotexx
Firmowood
Fortalit
Keralit
Ki-Kern
Lambowood
Lunawood
Massief NT
Moco
ModiWood
NaturalCladding
Plato
SafeWood
Sioo:x
Stellacwood
ThermoWood
Tricoya
Tripanel
VäriWood
WaxedWood
Werzalit
Woodritch
Als architect of opdrachtgever wilt u zeker zijn van kwalitatief hoogwaardige producten die lang mooi blijven en weinig overhoud vergen. De in Scandinavië ontwikkelde producten van Cembrit voldoen aan die eisen. Cembrit is producent van vezelcementproducten voor gevels, daken en wanden. Vezelcement is een veelzijdig bouwmateriaal dat zich perfect leent voor allerlei toepassingen, zowel binnen als buiten. Vezelcement is een licht maar ook uitermate stevig materiaal met een lange levensduur. De technische eigenschappen van dit bouwmateriaal dragen bij aan een excellent en duurzaam resultaat. Vezelcementproducten van Cembrit zijn een kostenefficiënte oplossing. Met Cembrit bouwt u voor de toekomst.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.cembrit.nl


Cembrit Patina Original

Wisselende weersinvloeden zorgen in de loop der jaren voor een steeds fraaiere patina-uitstraling.

Cembrit Patina Original is een door-en-door gekleurde vezelcementplaat met een geschuurd en gehydrofobeerd mat oppervlak. Naarmate de jaren verstrijken, zorgt de natuurlijke veroudering van het vezelcement voor een toenemende aantrekkelijke patina-uitstraling.

Patina Original gevelpanelen worden aangeboden in 11 kleuren. Deze gevelplaat is vervaardigd uit natuurlijke materialen die de gevel een waardevolle karakteristieke expressie geven. Cembrit Patina Original is uitzonderlijk duurzaam en kan volledig gerecycleerd worden. De platen kunnen worden geschroefd of verlijmd op houten of metalen achterconstructie.

Lees meer over Cembrit Patina Original of vraag vrijblijvend een monster aan op: https://www.cembrit.nl/gevelplaten/the-authentic/patina-originalCembrit Patina Rough

Gevelplaat in vezelcement met gekleurde kern en ruw, gestructureerd oppervlak.

Cembrit Patina Rough is door-en-door gekleurd met een gezandstraald oppervlak, dat uw gebouw een aantrekkelijke afwerking met natuursteeneffect geeft. Achter de robuuste buitenkant bevindt zich een solide kern van hoogwaardig vezelcement, een ideaal materiaal voor buiten en binnen gevels.

Subtiele variaties in kleur en textuur zorgen voor een dynamische uitstraling. De gevelplaat heeft een ruwe, maar rustige uitstraling en is verkrijgbaar in 2 kleuren. Cembrit Patina Rough is uitzonderlijk duurzaam en kan volledig gerecycleerd worden. De platen kunnen worden geschroefd of verlijmd op houten of metalen achterconstructie.

Lees meer over Cembrit Patina Rough of vraag vrijblijvend een monster aan op: https://www.cembrit.nl/gevelplaten/authentic/patina-roughCembrit Patina Inline

Gevelplaat in vezelcement met gekleurde kern en gefreesde lijnen over de lengte van de plaat.

Cembrit Patina Inline is door-en-door gekleurd. De gefreesde lijnen in de gevelplaat zorgen voor een 3D-effect aan het gebouw. De gefreesde lijnen in combinatie met het natuurlijke licht en de kijkhoek, zorgen voor een levendige uitstraling - die de hele dag door verandert.

Naarmate de jaren verstrijken, zorgt de natuurlijke veroudering van het vezelcement voor een toenemende aantrekkelijke patina-uitstraling. Cembrit Patina Inline wordt aangeboden in 3 kleuren.

Lees meer over Cembrit Patina Inline of vraag vrijblijvend een monster aan op: https://www.cembrit.nl/gevelplaten/authentic/patina-inlineCembrit Solid

Een door-en-door gekleurde vezelcementplaat met een dekkende acrylaat kleurlaag.

Cembrit Solid is een door-en-door gekleurde vezelcementplaat met een dekkende acrylaatkleurlaag. De kleur van de kern is afgestemd op de kleur van het oppervlak. Daardoor hebben randen, voegen, boorgaten en dergelijke bij benadering dezelfde kleur als het oppervlak. De plaat is ook aan de achterzijde voorzien van een coating, wat voorkomt dat de plaat gaat schotelen.

Cembrit Solid is uitzonderlijk duurzaam en kan volledig gerecycleerd worden. De platen kunnen op een houten of metalen achterconstructie geschroefd of verlijmd worden. Cembrit Solid gevelpanelen worden uitgevoerd in 18 expressieve standaardkleuren.

Lees meer over Cembrit Solid of vraag vrijblijvend een monster aan op: https://www.cembrit.nl/gevelplaten/colourful/solidCembrit Transparent

Door-en-door gekleurde vezelcementplaat met een semi-transparante acrylaat kleurlaag.

De Cembrit Transparent combineert de textuurnuances van een door-en-door gekleurde vezelcementplaat met een matte, semi-transparante acrylaatkleurlaag. Het resultaat is een genuanceerde diepte in de kleuren, waardoor de plaat een authentieke uitstraling heeft waarin de vezels subtiel zichtbaar zijn. De gevel krijgt met de Cembrit Transparent een lichte en luchtige aanblik. De plaat is ook aan de achterzijde voorzien van een coating, wat voorkomt dat de plaat gaat schotelen.

Cembrit Transparent is uitzonderlijk duurzaam en kan volledig gerecycleerd worden. De platen kunnen worden geschroefd of verlijmd op houten of metalen achterconstructie. Cembrit Transparent is een subtiel gevelpaneel voor de verfijnde architectuur en wordt aangeboden in 8 speciaal uitgekozen kleuren.

Lees meer over Cembrit Transparent of vraag vrijblijvend een monster aan op: https://www.cembrit.nl/gevelplaten/colourful/transparentCembrit Cover

Een grijze vezelcementplaat met een dekkende acrylaat-kleurlaag.

Cembrit Cover combineert een grijze basisplaat in vezelcement met een dekkende acrylaat-kleurlaag. Cembrit Cover biedt keuze uit 26 standaardkleuren, RAL-kleuren en meer dan 2000 NCS-kleuren. De Cembrit Cover is daarmee de ideale oplossing voor gewaagde ontwerpen met gedurfde, uitgesproken kleuren. De plaat is ook aan de achterzijde voorzien van een coating, wat voorkomt dat de plaat gaat schotelen.

De grijze vezelcement basisplaat heeft een opaque, watergedragen acrylverf coating en geeft deze duurzame gevelplaat een zijdeglans aanzicht met natuur grijze randen. Door dit contrast krijgt de gevel een bijzondere expressie. Cembrit Cover is uitzonderlijk duurzaam en kan volledig gerecycleerd worden. De platen kunnen worden geschroefd of verlijmd op houten of metalen achterconstructie.

Lees meer over Cembrit Cover of vraag vrijblijvend een monster aan op: https://www.cembrit.nl/gevelplaten/colourful/coverCembrit Construction RAW

Onbehandelde vezelcementplaat met een authentieke grijze tint.

Cembrit Construction RAW gaat terug naar de basis: onbehandeld vezelcement met een authentieke grijze betonlook. Cembrit Construction RAW wordt gekenmerkt door zijn robuustheid en zijn eenvoud in het gebruik. Het materiaal is bestand tegen allerlei weersomstandigheden: vorst en dooi, hitte en kou of extreme regenval. De panelen zijn vormvast, rotvrij en bestand tegen onder meer schimmelgroei.
Cembrit Plank

Een plank met een houtlook en de kwaliteit van vezelcement.

De Cembrit Plank, gemaakt van vezelcement, is het ideale alternatief voor onderhoudsintensieve houten gevelbekleding, met dezelfde houtlook. De samenstelling van het vezelcement is zodanig dat de planken zonder voorboren kunnen worden genageld of geschroefd. De montage is daardoor gelijk aan houten delen.

Door de uitstekende eigenschappen van vezelcement zal Cembrit Plank niet rotten, scheuren, kromtrekken, delamineren of een nieuwe verflaag vereisen. Cembrit Plank is tevens makkelijk te reinigen zonder het ongemak van ruwe houtvezels. Verkrijgbaar in 15 kleuren en ��n primer, op aanvraag zijn andere kleuren leverbaar. Cembrit Plank is beschikbaar met Cedar houtnerfstructuur en een glad oppervlak.

Lees meer over Cembrit Plank of vraag vrijblijvend een monster aan op: https://www.cembrit.nl/gevelplaten/wood-look/plankCembrit Panel

Een vezelcement-paneel met glad oppervlak of houtnerfstructuur als duurzaam en economisch alternatief voor houten beplating.

Cembrit Panel zijn grote vezelcementenplaten voor het bekleden van grotere oppervlakken of moeilijk bereikbare plaatsen. Het is zeer geschikt als economische duurzame vervanging van hout op plaatsen die vaak blootgesteld worden aan regen en vocht, zoals boeiboorden, dakoverstekken en dakkapellen. Door de samenstelling van het vezelcement is Cembrit Panel zonder voorboren te nagelen of te schroeven. Door zijn lage gewicht is Cembrit Panel ook een zeer goed materiaal voor plafonds van bijvoorbeeld carports en andere buitenruimtes.

Door de uitstekende eigenschappen van vezelcement zal Cembrit Panel niet rotten, scheuren, kromtrekken, delamineren of een nieuwe verflaag vereisen. Cembrit Panel is verkrijgbaar met een glad oppervlak en in Cedar houtstructuur, in vijf dekkende kleuren die overeenkomen met de Cembrit Plank. Zo kan men ideale combinaties maken tussen Cembrit Panel en Cembrit Plank.

Lees meer over Cembrit Plank of vraag vrijblijvend een monster aan op: https://www.cembrit.nl/gevelplaten/wood-look/panel


 
 
   
 
Woodpicker 2024 | contact: info@woodpicker.nl
 
 
 
 
 
Woodpicker 2024 | contact: info@woodpicker.nl