Keuzehulp / Vezelcement en overige / Rockpanel plaat
 

Rockpanel Colours

Rockpanel Uni

Rockpanel Woods

 
Rockpanel plaatmateriaal voor bekleding van jouw gevel

Geen concessies meer aan jouw creativiteit bij het kiezen van gevelbekleding. Met ons uitgebreide productaanbod aan gevelbekleding kies je altijd het juiste gevelsysteem op het juiste moment en voor het juiste project.
Het materiaal is zeer gemakkelijk te verwerken, kostenbesparend en vooral esthetisch aantrekkelijk. De buitenkant van jouw gebouw komt tot leven dankzij ons brede aanbod van buigzame en zeer veelzijdige producten. Leverbaar in vele kleuren en designs zodat je je creativiteit de vrij loop kunt laten.
Minimaal restafval en snelle, gemakkelijke plaatsing maken van Rockpanel producten ook nog eens de meest logische financiŽle keuze. Alles meegerekend is het een van de meest kostenefficiŽnte producten voor de gevel van zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.
De voordelen van het gebruik van Rockpanel platen, voor het creŽeren van inspirerende gevels, strakke dakranden en gootafwerkingen, ten opzichte van de meer traditionele bouwmaterialen zoals hout, vezelcementplaten (FCB) en HPL (High Pressure Laminate) zijn duidelijk:
De panelen zijn licht van gewicht en vereisen geen speciaal gereedschap voor bewerking. Je standaard gereedschap is voldoende.
De Rockpanel platen zijn gemakkelijk op maat te zagen met traditioneel zaaggereedschap en de randen hoeven niet speciaal behandeld te worden.
Snelle montage met behulp van schroeven, ringnagels of lijm.

Een hoogwaardige coating* waardoor de panelen jarenlang hun frisse uitstraling behouden.
Standaard leverbaar in een groot aantal RAL/NCS kleuren en ontwerpen.
Alle panelen zijn waterafstotend en vochtongevoelig.
Zeer dimensiestabiel en in bepaalde toepassingen zelfs naadloos te bevestigen.
 
 
   
 
Woodpicker © 2022 | contact: info@woodpicker.nl
 
 
 
 
 
Woodpicker © 2022 | contact: info@woodpicker.nl
 

Keuzehulp gevelbekleding